Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

De kunststof kozijnen die wij leveren en monteren komen bij Europrovyl vandaan. De kozijnen worden dus in Friesland(Leeuwarden) geproduceerd bij een zeer gerenommeerd bedrijf die kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel heeft te staan. Omdat de lijntjes tussen de fabrikant en ons bedrijf zeer kort zijn, zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor is veel productkennis bij ons aanwezig.

 

De kunststof kozijnen die wij leveren zijn van het K-vision profiel. Het meest gangbare profiel is het Trend profiel. Dit is een profiel met een strakke uitstraling. Hierbij kan gekozen worden voor een rechte hoekverbinding en eventueel een generfde folie op de profielen zodat de kunststof kozijnen niet te onderscheiden zijn van houten kozijnen.

Het voordeel van kunststof kozijnen is natuurlijk bekend, het onderhoud is veel minder, echter de isolatiewaarden zijn ook een stuk beter.

 

Naast de meest gangbare kozijnuitvoeringen kunnen wij ook kunststof kozijnen leveren met het blok-profiel, type Cube. Hierdoor heeft alleen de onderdorpel een afgeschuinde rand, de overige randen zijn rechthoekig. Dit profiel kan perfect toegepast worden bij de “oudere” jaren 30 woningen. Daarnaast is als aanvulling op het Cube profiel ook nog de uitvoering met een verspringend bovenlicht, type Cube City.

 

Ook kunnen wij nog steeds het dunnere Classic profiel leveren. Dit profiel is een goed alternatief op aluminium, ook hier weer het voordeel dat de isolatiewaarden beter zijn dan de aluminium kozijnen.

 

Doordat het kleurenassortiment de laatste jaren erg uitgebreid is, kan bijna uit elke kleur gekozen worden. Tevens bestaat er de mogelijkheid om de binnenzijde in kleur uit te voeren.

K-vision Trend

K-vision Classic

K-vision Cube

K-vision Cube City

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?