Wie zijn wij

Wie zijn wij

Kamstra van der Meulen is opgericht op 25 maart 2011. Het bedrijf is opgestart vanuit werkervaring bij werkgevers die gerelateerd zijn aan de werkzaamheden die wij uitvoeren.
Hierdoor was de stap naar zelfstandigheid niet heel groot, de kennis was aanwezig. Het streven van ons is om de wens van de klant dusdanig uit te voeren dat de klant ons bedrijf aanprijst bij andere mensen. Dit is tot op de dag van vandaag aardig gelukt kunnen wij gelukkig zeggen. De meeste klandizie krijgen wij van bestaande klanten waar wij werkzaamheden hebben uitgevoerd dit door middel van mond op mond reclame.
Wat wij vooral belangrijk vinden is dat de klant een duidelijke correcte offerte ontvangt met uitgangspunten die besproken zijn. Mocht de klant ons opdracht geven dan gaan wij tijdens de uitvoering heel nauwkeurig te werk. Wij voeren onze werkzaamheden zo uit, dat de klant eigenlijk helemaal ontlast wordt.

Wij werken altijd met vaste toeleveranciers waardoor vooral de kwaliteit en duurzaamheid gewaarborgd blijft. Hierdoor kunnen wij ook een lange garantietermijn garanderen.
Wij halen energie uit een goed uitgevoerde klus en een tevreden klant. Wij willen graag uw bouwpartner zijn, daarom is onze slogan ook “uw bouwpartner in kunststof”.

Wij hopen dat u enthousiast van ons bedrijf wordt als u onze website heeft bezocht. U kunt via verschillende kanalen contact met ons opnemen, doe dit gerust wij staan open voor uw vragen.

Chat openen
1
Hallo 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?